The Square Overeating Discomfort

Queen Of Spades

Så gott!

Något som jag ofta längtar efter när jag har varit utomlands länge och inte har kunnat få tag på sushi är just sushi. Det är så otroligt gott tycker jag och det är så härliga smaker och det ä en maträtt som är svårt att hitta något som går  bra istället för. Så det är något som jag verkligen tycker är härligt att göra när jag kommer hem från en lång tid utomlands är att åka in och ta en sushi i Stockholm. Det är så gott. Jag gillar den vegetariska extra mycket, sen ska det vara med mycket wasabi och ingefära. Det är supergott tycker jag.

Kommer ihåg första gången

Ja jag kommer ihåg första gången som jag åt det och jag tycket inte att det var så gott, det var inte äckligt men det var heller inte gott. Men så prövade jag en till gång och en till och sen var jag fast. Då hade mina smaklökar vant sig vid smakerna och började uppskatta dom. Ja det är intressant hur man kan lära sig att tycka om något så mycket när man första gången inte var helt såld på det. 
Ja det är intressant och det är kul att det är på det sättet. Så har jag gjort med en hel del saker som jag förstone tyckte om, att jag började äta det lite mer och mer för att jag skulle lära mig det och kunna äta det och även tycka om det.
Och det roliga är att det går att lära sig tycka om något som man från början inte tyckte om. Och det härligt att det är på det viset för man kan då verkligen bli mer anpassningsbar och man tycker inte att det är jobbigt om man blir bjuden på en viss mat och så vidare. Ja det är bra att pröva.